Sunday, 20 November 2011

BECINTA !

Helloo ! Arini i nak cerita kat korang about MY BESTFRIEND ! Kita orang called our group , BECINTA . Nak tahu tak kenapa BECINTA ? Okayy , cerita dia macamni . Sebenar nyaa , kita orang satu class . Taktau macammane i rapat dengan nysa & dila . Lepas dua bulan kita orang belajar sama , ade satu hari tu i , nysa & dila tiba-tiba terfikir nak g main bowling . Masa tu kita orang kat cafe U . Ternampak ejam & shaz . Secara tak sengaja , kita orang ajak dia orang pergi sekali . Then , lepas main bowling kita orang gerak g karaoke . Kalau korang nak tahu , suara shaz ni macam Faizal Tahir tau . Heheheheh . Lepas dah nyanyi-nyanyi , tiba-tiba start 1 lagu Faizal Tahir . Tajuk nya 'BECINTA' . Semua nyanyi same-same . Kebetulan i tengah rakam masa tuu . First lagu yang kita orang nyanyi sama-sama and kita orang rakam . Tarikh kita orang keluar sama and rapat , 10 . 10. 2011 , Masa nya 14:36 . Start dari hari tu lahh kita orang jadi rapat . Sampai lahh sekarang . Dari situ lah tercipta nama 'BECINTA' . 


BECINTA TETAP DIHATI ! SAYANG KORANG SEMUA !




No comments:

Post a Comment