Sunday, 20 November 2011

Kawan-kawan yang i sayang sangat !

Haii , nama i dyha . Korang boleh panggil i comot @ Mummy .


Yang tidur ni , nama dia ejam . Korang boleh panggil dia buchuk .
Korang tahu tak , dia bagitau kita orang nama lappy dia 'JULIA' .
Hehehehe , sebab tu dia sayang sangat kat lappy dia tu .


Yang gendut ni , nysa . Boleh panggil dia anje . Dia ni pandai memanipulasi kan 
selendang . Means , Macam-macam gaya dia buat . Heee .
Yang pasti , i tak pandai . 

Okayy , yang kecik ni nama dia dila . Tapi disebabkan dia kecik , kita orang panggil die acik . Hehehehe . Yang special dia ni , menjadi perangsang kita orang untuk study . Hahahaha . Dan dia juga seorang yang blur-blur comel . Hehhehehehe .

Lastly , Yang ni shaz . Kita orang panggil dia baby . Die juga dikenali dengan nama 'FAIZAL BASIR' . Tu ada kat gambar tu . Hehehehe . Sebab kita orang panggil dia macamtu kerana suara dia sebijik macam Faizal Tahir . Dia ni pulak sengal-sengal ubi sikit . Hahahaha . Tapi , sengal-sengal dia ni style jugak . Hahahaha .



No comments:

Post a Comment