Monday, 14 May 2012

Three months practical

Student like me tak boleh lari dari practical . That is fact and we already know . 
For three months I practical at Hospital Sik , Kedah . Practical kat sini with 1 of my bestie , Dyla CK . 
Untuk pengetahuan korang semua , Sik ni ala ala old school gitu dehh . So , nak cari kedai runcit pun susah . 
If nak beli barang pun kena menuju to pekan dia . 
But selalu nye , tak keluar pun ke pekan
Saya practise  menjadi suri rumah yang berjaya kot di Kedah ni . Hahaha . Kerja kitorang relax , but if musim nak intake masuk U memang ramai lahh because diorang nak buat medical check up . 
If patient ramai tu takyah cerita lahh , nak duduk pun tak sempat ape lagi nak minum . 
Selalu nyee busy lepas lunch hour . Lepas lunch hour mesti kena ready physical & mental . 
 Ape pun sebab , i still love my job . Semua kerja ada advantages & disadvantages right ? I think that's all for this post , see yaa .




Hari pertama bekerja :))

No comments:

Post a Comment