Tuesday, 26 June 2012

Makin 'mahir' buat chest xray :D

Haii , i'm back ! Today , aku nak cerita pasal practical aku yang dah berjalan selama 2bulan . Guess what , kitorang dah pro buat chest xray(pro lah sangat kan -.-') Sampai kan kakak yang jaga kitorang bagi kitorang buat sendiri . 
I'm proud with myself & my friend , Dyla . 
Hahaha(sape tak bangga , maklum lah ada improvement kan) 
Lagi lagi sekarang 'musim' medical check up .  
Perghh , ramai patient takyah nak kata lah kan . 
Agak kelam kabut jugak lah kitorang buat kerja , walaupun dah 2bulan kerja tetap gelabah . Hahahaha . 
Hah , nak bergosip sikit ni(bergosip hobi aku . haha) 
Bila buat chest xray kan , 
lelaki kena buka bukak baju(sounds good kan ? haha)
Ade sesetengah lelaki kan , bapak malu gila nak bukak baju .
Bila kitorang cakap'buang baju ehh ?' (slang kedah lah kata kan) Then diorang buat muka weird gila & tersipu sipu malu . 
Kadang cute jugak kan bila lelaki malu . Hahaha . 
I think that's all for this post . Hope you all like it . Catch you all later :) Peace yoo !

1 comment:

  1. untung ahh da mahir . bangga ngn kaw kawan . skull sudah mahir ?

    ReplyDelete